Rijplaten.nl is onderdeel van Dynamostaal: we produceren en verhuren rijplaten van hoge kwaliteit en bieden service op maat.

U kunt bij ons terecht voor zowel grote als kleinere hoeveelheden rijplaten. U hebt de keuze tussen rijplaten van staal of kunsstof: we geven u graag kosteloos advies over welke soort voor uw project geschikt is. Neem contact op voor advies

Deel van onze service is nette en gebruiksvriendelijke platen leveren:

  • Onze stalen rijplaten zijn voorzien van hijsgaten en de hoeken afgerond. Zo worden onnodige beschadigingen aan uw materieel voorkomen.
  • We beschikken over een eigen platenwals en een door onszelf ontwikkelde schoonmaakmachine. Op deze manier krijgt u altijd schone en rechte platen.

Rijplatenbaan laten leggen

Een rijplatenbaan leggen, daar komt heel wat bij kijken. Wij leggen vaak een rijplatenbaan aan voor bouwprojecten, maar ook voor bijvoorbeeld festivals. Wanneer u een rijplatenbaan wil laten leggen, zijn wij u graag van dienst. Het leggen van een rijplatenbaan vereist zwaar materieel, daarom ontzorgen wij u graag in dit proces.

Online offerte aanvragen

Ervaren leverancier van rijplaten

Wij hebben veel ervaring in het leggen van een rijplatenbaan. Wij gebruiken hiervoor onze vaste transporteur en de chauffeurs die deze wagens besturen, hebben inmiddels jarenlange ervaring. Met ons haalt u dus een kundige en vakbekwame partner in huis voor het leggen van rijplaten.

  • Bezorgen van rijplaten: Transport heen, al dan niet in combinatie met uitleggen van de platen zoals door u aangegeven
  • Transport terug, al dan niet gecombineerd met oprapen van de platen. De kosten hiervoor spreken we met u af bij de start van de verhuurperiode.

Onze huistransporteur is VCA gecertificeerd en beschikt over een truck die speciaal is geconstrueerd om platen achter zich neer te leggen. Deze is dus prima inzetbaar op moeilijk begaanbaar terrein.

Rijplaten leggen

De aanleg van een rijplatenbaan door een van onze vaste chauffeurs.

Meer informatie:

Stalen- en/of kunststof rijplaten huren

Stalen- en/of kunststof rijplaten kopen

Welke rijplaten heb ik nodig?