Het werk zit erop en de rijplaten kunnen terug naar de verhuurder. Alleen moeten de rijplaten helemaal schoon worden afgeleverd? En hoe kunnen we het zelf het beste schoonmaken? We vertellen u meer over rijplaten reinigen.

Wij regelen dat uw rijplaten snel geleverd worden tegen een scherpe prijs en u een tijdelijke, stevige ondergrond krijgt voor al uw vervoer. Bij de verhuur van de rijplaten zijn er verschillende mogelijkheden:

  • Bezorgen/afhalen: U kunt de rijplaten laten bezorgen of ze zelf afhalen.
  • Reinigen: Huurt u rijplaten, maar heeft u geen tijd om ze na gebruik schoon te maken voordat ze terug gaan naar de verhuurder? Geen punt. Wij kunnen de rijplaten reinigen tegen een vaste prijs.
  • Beschadigingen: Rijplaten die krom worden geretourneerd, worden voor een vaste prijs weer in oorspronkelijke staat gebracht.

Online offerte aanvragen

Rijplaten reinigen

Tegen een vast tarief kunnen wij uw gehuurde rijplaten reinigen, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit zelf te doen. Hoe u dit het beste aan kunt pakken? Het is het eenvoudigst te doen met een hogedrukreiniger. Dit omdat de rijplaten voor langere tijd in het zand of grond hebben gelegen zitten er vaak grote klonten vuil aan. Het kost veel druk om de rijplaten goed schoon te krijgen.

Stalen- of kunststof rijplaten?

Op het gebied van rijplaten reinigen, maakt de keuze tussen stalen- en kunststof rijplaten niet veel uit. Maar de keuze is wel belangrijk voor het gebruik. Met stalen rijplaten zorgt u voor een stevig ondergrond voor op bouwplaatsen waar nog geen bestrating aanwezig is.

Kunststof rijplaten zijn licht van gewicht, dus deze zijn eenvoudiger te verplaatsen en zelf te reinigen. Daarnaast zijn kunststof rijplaten een goede oplossing voor een tijdelijke verharding van grasvelden, straten en evenemententerreinen. Door de flexibiliteit van de kunststof rijplaten bewegen deze mee met de ondergrond en richten ze hier minder schade aan.

Neem contact op