Stalen rijplaten of kunststof rijplaten worden gebruikt voor het tijdelijk begaanbaar maken van ondergrond voor bouwverkeer, evenementen en publiek.

Rijplaten dienen ter bescherming van de ondergrond en zorgen voor het begaanbaar houden van een bouwplaats, festivalterrein o.i.d. Stalen rijplaten zijn bestand tegen zware belasting van bouwvervoer e.d.; kunststof rijplaten bieden een goede bescherming voor de ondergrond. Welke rijplaten heb ik nodig?

Meteen weten welke rijplaten het meest geschikt zijn voor uw project? Bel 0318 509 330

Verhuur rijplaten in de praktijk

Wij regelen de rijplaten snel en tegen een scherpe prijs. Met rijplaten verhuur zorgt Dynamostaal dat u een tijdelijke stevige ondergrond krijgt voor wagens, machines, opslag of een evenement. Uw bouwplaats of festival heeft een goede basis nodig: rechte platen die tegen een stootje kunnen

  • Bezorgen/afhalen: U kunt de rijplaten laten bezorgen of ze zelf afhalen.
  • Schoonmaken: Huurt u rijplaten, maar heeft u geen tijd om ze na gebruik schoon te maken voordat ze terug gaan naar de verhuurder? Geen punt. Wij verzorgen ook het schoonmaken tegen een vaste prijs.
  • Beschadigingen: Rijplaten die krom worden geretourneerd, worden voor een vaste prijs weer in oorspronkelijke staat gebracht.

Online offerte aanvragen

 

Rijplaten huren kosten en meer informatie:

Download Tarievenlijst verhuur rijplaten

Stalen- en/of kunststof rijplaten huren

Stalen- en/of kunststof rijplaten kopen