Ook voor het huren van stalen en/of kunststof rijplaten kunt u bij Rijplaten.nl terecht. Wij verhuren rijplaten die uitermate geschikt zijn voor intensief gebruik.

Heeft u snel stalen of kunststof rijplaten nodig voor uw project? Vul eenvoudig online het offerteformulier in.

Online offerte aanvragen

Verhuur stalen rijplaten

Rijplaten.nl is uw verhuurder voor stalen rijplaten in Nederland. Verschillende afmetingen en diktes stalen rijplaten kunt u bij ons huren. Alle stalen rijplaten die u kunt huren zijn van extra harde staalkwaliteit en daarom zeer geschikt voor intensief gebruik. De platen zijn voorzien van afgeronde hoeken en hijsogen.

De platen worden door onze medewerkers geladen en gelost met behulp van een bovenloopkraan. Vraag een geheel vrijblijvende offerte op voor het huren van stalen rijplaten.

Verhuur kunststof rijplaten

Tevens verhuurt Rijplaten.nl kunststof rijplaten. Kunststof rijplaten zijn een goede oplossing voor tijdelijke verhardingen van grasvelden, straten, evenementen, festivals, enz. Met behulp van een heftruck laden en lossen onze medewerkers van de kunststof rijplaten die u heeft gehuurd.

U kunt kunststof rijplaten al huren vanaf €0,50 per plaat per dag.

Waarom huren bij Rijplaten.nl?

Stalen rijplaten of kunststof rijplaten huren gaat bij ons eenvoudig en snel. Onze rijplaten hebben een hoge slijtvastheid en we leveren altijd schone en rechte rijplaten. Eventueel kunt u uw gehuurde rijplaten zelf afhalen of door Rijplaten.nl flexibel laten bezorgen.

We verhuren stalen rijplaten in diverse afmetingen en kunststof rijplaten in een vaste afmeting.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Meer informatie:
Stalen en/of kunststof rijplaten kopen
Welke rijplaten heb ik nodig?