Uw bouw- of festivalterrein begaanbaar maken voor zwaar verkeer? Rijplaten.nl bezorgt ook kunststof- en stalen rijplaten in Vlaanderen. 

De rijplaten dienen ter bescherming van de onverharde ondergrond bij bouwplaatsen, festivalterreinen of onverharde wegen. Stalen rijplaten zijn bestand tegen zware belasting en de kunststof rijplaten bieden een goede bescherming aan de ondergrond.

Verhuur rijplaten Vlaanderen

Wij regelen dat uw rijplaten snel geleverd worden tegen een scherpe prijs. Met onze rijplaten zorgen wij ervoor dat uw een tijdelijke stevige ondergrond krijgt voor al uw vervoer. Bij het verhuur van de rijplaten naar Vlaanderen zijn er verschillende mogelijkheden:

  • Bezorgen/afhalen: U kunt de rijplaten laten bezorgen of ze zelf afhalen.
  • Schoonmaken: Huurt u rijplaten, maar heeft u geen tijd om ze na gebruik schoon te maken voordat ze terug gaan naar de verhuurder? Geen punt. Wij verzorgen ook het schoonmaken tegen een vaste prijs.
  • Beschadigingen: Rijplaten die krom worden geretourneerd, worden voor een vaste prijs weer in oorspronkelijke staat gebracht.

Online offerte aanvragen

Extra informatie verhuur rijplaten

Als u extra informatie wilt hebben over het vervoer van de rijplaten naar Vlaanderen dan hebben we voor u een aantal pdf’s waarin de verschillende rijplaten en tarieven vermeldt staan.

Download Tarievenlijst verhuur rijplaten

Stalen- en/of kunststof rijplaten huren

Stalen- en/of kunststof rijplaten kopen

Stalen- of kunststof rijplaten?

De keuze tussen stalen- of kunststof rijplaten is helemaal afhankelijk waarvoor u het gaat gebruiken.  Met de stalen rijplaten zorgt u voor een stevig ondergrond voor op bouwplaatsen waar nog geen bestrating aanwezig is.

De kunststof rijplaten zijn een goede oplossing voor een tijdelijke verharding van grasvelden, straten en evenemententerreinen. Door de flexibiliteit van de kunststof rijplaten bewegen deze mee met de ondergrond en richten ze hier minder schade aan.

Vraag advies