Voor tijdelijke werfverharding heeft Dynamostaal voor u de ideale oplossing. Onze stalen rijplaten maken een stuk grond snel gereed voor de (tijdelijke) opslag van bouwmaterialen en andere stukgoederen.

In een vol land is opslagruimte een groot goed. Om snel en flexibel in te kunnen spelen op de vraag in de markt kan de tijdelijke opslag van (bouw)materialen een belangrijk issue zijn. Hebt u de beschikking over een stuk grond waarop u tijdelijk materialen kwijt kunt, dan is tijdelijke werfverharding een snelle oplossing om deze grond klaar te maken voor zware belasting.

Tijdelijke werfverharding: welke rijplaten gebruikt u?

Voor tijdelijke werverharding adviseren wij u onze stalen rijplaten. Deze hebben voldoende draagkracht voor zware belasting. Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt, denken wij graag met u mee over de benodigde afmeting en dikte.

Kopen of huren?

Voor tijdelijke werfverharding zult u waarschijnlijk stalen rijplaten willen huren. U kunt er voor kiezen om uw rijplaten op de bouwplaats te laten bezorgen. Vraag online een offerte aan en geef hierop aan wat uw wensen zijn.

Hebt u echter een stuk grond met lastige afmetingen dan behoort het kopen van rijplaten op maat ook tot de mogelijkheden. Geef uw wensen aan ons door en wij denken graag mee over de mogelijkheden.

Download Tarievenlijst verhuur (v2_01)